Rehab. edifici en cantonada

Diferents estils de vida en un habitatge d’alçada

 

Un apassionat de la cuina per amics i un jove amb ganes de fer una vida semi-independent són els principals punts de partida de la rehabilitació d’aquest edifici de 5 plantes que, a més, calia que quedés connectat a l’habitatge veí per circumstàncies  familiars.

 

D’entrada, el nombre de plantes no facilitava massa la funcionalitat global de l’edifici, la qual cosa va portar-nos a suggerir a la propietat l’opció d’ incorporar un ascensor que ràpidament va ser acceptada i lloada.

 

Un cop superat l’obstacle de l’alçada la resta d’objectius els vam tenir clars, la cuina ocuparia el millor lloc de l’edifici, a la planta baixa i en doble espai amb la zona de menjar per als amics, i l’habitacle del fill pujaria fins a la planta més elevada per aconseguir la independència buscada.

 

L’encant de l’edifici original , al qual se’l va anar despullant d’elements superflus, junt amb l’exquisit criteri i gust de la propietària en la decoració van acabar donant un resultat excel·lent del qual en gaudeixen plenament cada dia els seus habitants.

Dades técniques