Molí de l’Esclop

Obrir un accés alternatiu

 

Aquest era el principal objectiu dels propietaris de l’establiment, que pretenien separar dos usos completament diferenciats situats en un mateix edifici. L’accés en realitat era el final d’un nou recorregut pels nuvis i convidats que venien de la sala on es celebrava el casori , situada fora de l’edifici.

 

Calia convertir una porta i una zona que havia estat històricament residual en un accés atractiu per un dia molt important.

 

El color de les preexistències (pedra a les parets , terra volcànica al jardí, la riera practicament sempre seca, etc) demanaven que els nous colors i materials fóssin especialmente respectuosos i quedéssin integrats per a aconseguir un entorn armònic.

 

Amb la xapa de ferro oxidada  vam aconseguir per una banda ocultar alguns darreres i per l’altra dirigir les persones de forma molt agradable cap a l’espai de la celebració més esperada.

Dades técniques

Data construcció : 2013
Ubicació : Caldes de Montbui
Superfície: 37 m2
Detall constructiu :

Acer oxidat