Hab. família nombrosa

Espai ampli amb intimitat

 

L’objectiu principal dels propietaris era per una banda aconseguir un espai exterior ampli per a esbarjo en la que es mantingués la intimitat respecte el veïnatge , per l’altra aïllar-se el màxim possible del transitat carrer en el que està situat i finalment obtenir una funcionalitat extra per a una família nombrosa.

 

L’habitatge es situa en la única illa de cases aïllades, d’una zona urbana densa i ocupada bàsicament per edificis plurifamiliars de 4 alçades.

 

El resultat del projecte és un edifici de murs contundents respecte del vial i amb obertures principalment a la part posterior de la finca , en la qual s’acaba fent la vida durant la major part de l’any.

 

Aquestes obertures a la part posterior i els espais amplis a l’interior faciliten que es tingui la connexió i visió permanent del pati que buscava com objectiu des de l’origen.

 

Altrament la funcionalitat d’ús dels espais interiors queda garantida amb la seva distribució general i també amb la separació clara de les tres parts de la casa : garatge i emmagatzematge en planta soterrani, zona de dia en planta baixa i zona de nit en planta primera.

Dades técniques

Data construcció : 2013
Ubicació : El Vendrell
Superfície: 281 m2
Detall constructiu :

Façana ceràmica revestida i panells fenòlics