Cub habitable

Petit mon sense dividir espais

 

Amb l’arribada d’un petit calia repensar la ubicació d’una nova habitació en un loft molt obert i ampli en el que no es volia en cap cas subdividir espais. 

El projecte d’aquest moble pretenia fer feliç a totes les parts: la família continuaria gaudint de la visió completa i amplia de l’espai on vivia i el nouvingut obtindria la seva pròpia caseta on guardaria tots els seus objectes i secrets.

El resultat final és un perfecte cub de colors parcialment recolzat i parcialment suspès per cables (en la seva part mòbil), que aprofita tots els racons incorporant al seu interior l’espai necessari per descans, emmagatzematge i joc s del nen que ha convertit aquesta peça en el seu petit món.

El conjunt es composa de panells modulats de colors que resulta atractiu per al nen i contrasta amb les textures naturals de l’estança.

Dades técniques

Data construcció :  
Ubicació : Calafell
Superfície: 4 m2
Detall constructiu : Fusta lacada