Consultori a Pacs

3 serveis en 1

La necessitat de traslladar els serveis mèdics municipals a un espai més gran, juntament  amb la intenció d’agrupar usos van portar a la solució final d’aquest edifici destinat a consultori mèdic , sala de música i magatzem municipal.

 

El projecte de planta soterrani i una planta pis,  proposava, sense necessitat d’elevar-se més que els edificis del seu voltant, aprofitar al màxim una parcel·la de propietat municipal.

 

El repte consistia en agrupar en un mateix espai les necessitats més urgents d’equipaments comunitaris de Pacs del Penedès.

 

El resultat és un edifici interiorment molt lluminós i funcional, i exteriorment  integrat perfectament al seu entorn més immediat  d’edificis  baixos i vinyes de coloracions variables durant cada època de l’any.

Dades técniques

Data construcció : 2014
Ubicació : Pacs del Penedès
Superfície: 768 m2
Detall constructiu : Façana ventilada